Revert ogen cloud data security markt na fondsenwerving

Wanneer serial entrepreneur Richard Chetwynd liep online training dienst Litmos, een van de meest voorkomende vragen die hij werd gevraagd over was backup.

Het zou niet echt een zorg voor gebruikers van software-as-a-service (SaaS) aanbod, omdat leveranciers hebben “super-redundant alles”, zei hij. Richard Chetwynd

‘Je hoeft niet echt zorgen te maken over hen gegevens te verliezen. ”

Ondanks dat, na de verkoop van Litmos om CallidusCloud in 2011, Chetwynd’s volgende zaken was een cloud back-up service, vooral gericht op zelfstandigen en freelancers.

Dat kwam omdat de back-up worden aangeboden door SaaS-leveranciers vooral is ontworpen om zichzelf te helpen, zei hij, niet te helpen hun klanten data verloren door evenementen, zoals het per ongeluk verwijderen of updates te herstellen.

Gebouwd op AWS, Revert (Revert.io) versies cloud data en levert met één klik te herstellen naar gebruikers voor de gemeenschappelijke SaaS-diensten, zoals Dropbox, MailChimp, Evernote, Tumblr, en Google Drive.

Samen met dat komt een aantal krachtige zoekmogelijkheden en veiligheid, met inbegrip van encryptie.

Maar Chetwynd is nu bekeek een veel grotere prijs. Vorige week heeft de Auckland, Nieuw-Zeeland gevestigde bedrijf verhoogd NZ $ 1.200.000 aan zijn expansie in de cloud data security markt richten kleine en middelgrote zakelijke klanten te financieren.

Chetwynd zei dat na de bouw van Revert, realiseerde hij zich dat er veel meer naar het platform dan nodig was voor back-up. Metadata verzameld kan een hulpmiddel om gebruikers te helpen slimmer over de bescherming van hun gegevens in de cloud te drijven.

“Ze kunnen dingen op te sporen voordat ze uit de hand,” zei hij.

Veel kmo’s zijn geboren in de cloud, aan elkaar plakken van een reeks van SaaS-diensten aan mogelijkheden die ofwel onbekende of te duur om te zetten in eigen huis zou zijn te leveren. Anderen migreert van gehoste software naar SaaS.

Deze bedrijven hebben vaak veel SaaS-instrumenten, maar geen controle over hun gegevens, zei Chetwynd.

Terugkeren is nu van plan om instrumenten te leveren, zodat proactieve monitoring en controle van cloud data ongebruikelijke patronen van toegang, vernietiging, of het delen, evenals andere anomalieën te onthullen.

“We kunnen zien wanneer iemand de toegang tot cloud-gebaseerde data, en identificeren van de diefstal of het delen van vertrouwelijke informatie, onder andere,” zei Chetwynd.

“In staat zijn om dat soort activiteit te zien en te reageren voordat het een probleem is een nieuwe grens voor de beveiliging van gegevens, en Revert zal worden in de voorhoede van die beweging.”

Er is hevige concurrentie in de cloud data security markt op het bedrijf eind, maar niet veel op de KMO-niveau, zei hij, met Addalom als een mogelijke uitzondering.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

“We proberen om iets dat is vrij nieuw doen”, zei hij.

Revert staat nog in de kinderschoenen, maar heeft al bijna 6.000 klanten en een aanzienlijke voetafdruk van twee dozijn AWS servers beheer van meer dan 100TB aan data. Het maakt gebruik zoekopdracht van elastische als onderdeel van de dienst, samen met veel gereedschappen in-huis ontwikkeld.

In de tussentijd Revert is om dicht bij de lancering van back-instrumenten voor meer SaaS-applicaties, met ondersteuning voor Salesforce en Box opdoemen. All up, Chetwynd zei Revert moeten steunen 20-30 SaaS gereedschap tegen het einde van het jaar.

Revert tweede ronde kapitaalverhoging werd geleid door Punakaiki Fund, die werd vergezeld door andere technologische sector investeerders, bestaande investeerders en Chetwynd zichzelf.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer