Regionale rol voor platform Wellington City Council

Wellington City Council heeft de release van een aanbesteding voor een nieuwe kern IT-platform vertraagd, zeggen andere gemeenten in de regio zijn nu geïnteresseerd zijn in deelname aan het project.

De Raad zegt dat een complete set van eisen gedefinieerd voor wat het bedrijf noemt de Odyssey-programma, maar was voorheen bekend als de Application Platform Core Raad.

Een augustus presentatie zei dat de Raad wilde het aantal applicaties in gebruik af te consolideren van een huidige stand van de 136 aanvragen, waarvan 30 werden beschouwd als “kern”.

Hij wilde ook consolideren en data integreren. Momenteel customer data is verspreid over 34 systemen, asset informatie meer dan 19, financiële gegevens over 18 en onroerend goed data meer dan 16.

De Raad heeft ook getracht om de kosten van IT per gebruiker van NZ $ 13.600 tot NZ $ 4000 slash tot $ 6.000.

Echter, na het delen van informatie met andere gemeenten in de regio, Wellington is nu hen uit te nodigen om deel te nemen.

“Er is al voldoende belangstelling onder hen om ons te rechtvaardigen zetten een tijdelijke greep op de release van het verzoek om voorstellen om de leveranciersmarkt, terwijl we werken met de andere gemeenten om een ​​gap-analyse oefening te ondernemen om vast te stellen dat de verzamelde vereisten ook voldoen aan hun nodig.

“Het openen van het potentieel van de Odyssey-programma naar de rest van de regio zal onvermijdelijk vertraging van de release van de RFP’s in het nieuwe jaar. We zullen meer weten over timings zodra we begrijpen de mate van belangstelling voor deelname uit de hele regio. ”

Na de informatieverzameling rond, besloot de Raad een geïntegreerd systeem over customer relationship en service management, reguleringsmanagement, grond en onroerend goed management, asset management, financieel management en human resources management zou best voldoen aan haar doelstellingen.

“Dit betekent stand-alone point solutions komen niet in aanmerking. Vandaar dat de Raad moedigt de markt aan een consortium aanpak overwegen als dat nodig is. ”

De Raad voegde eraan toe dat een afzonderlijke en gelijktijdige inkoop zullen worden ondernomen voor de bibliotheek systemen om de aanbesteding kern van het systeem van de Raad niet te vertragen.

De Raad is voornemens beide offertes tegelijk los.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september