RedBalloon versterkt haar back-end

Na haar website enkele jaren geleden onder de druk van Kerstmis verkeer geknikt, heeft online gift bedrijf RedBalloon haar back-end versterkt en is van plan om een ​​nieuwe mobiele site te lanceren op tijd voor de festiviteiten.

In een interview met de website Australië, RedBalloon oprichter en chief officer ervaring, Naomi Simson, onthulde hoe de sterke stijging van Kerstmis het verkeer in 2008 verlamd de site.

“Het was een absolute bloederige nachtmerrie,” zei Simson.

Ze zei dat in 2008, RedBalloon werd uitpersen onder verkeer nummering ongeveer 5000 gelijktijdige gebruikers, terwijl de verwerking van ongeveer drie transacties per seconde.

“Nu hebben we onze eigen Battlestar Galactica gebouwd om ervoor te zorgen dat nooit meer gebeurt,” grapte Simson.

In de afgelopen twee jaar heeft RedBalloon verhuisd naar een Optus datacenter, gevirtualiseerd zijn serverinfrastructuur en geïmplementeerd load tests en monitoring van het verkeer over.

“We hebben nu testen en load balance [de website] te laden en te simuleren [ongeveer] 100.000 gelijktijdige gebruikers in een keer. We laden testen van de website met 10 keer het verkeer we denken dat we gaan gewoon om zeker te zijn dat nooit meer gebeurt, ‘zei Simson.

Ze vertelde ook de website van Australië dat RedBalloon dit moment is het ontwikkelen van een mobiele versie van de populaire site, met de hulp van een niet nader genoemde externe ontwerper.

“Elk jaar hebben we gekeken naar een belangrijke innovatie, en [mobiele] is dit jaar, ‘zei Simson.

Kristie Buchanan, RedBalloon het hoofd van marketing, zei dat de beslissing van de onderneming om een ​​mobiele versie van de site te bouwen voor het eerst, in tegenstelling tot de inzet van een traditionele mobiele applicatie werd gedreven door winstgevendheid.

“Onze huidige site is niet ontwikkeld met een mobiele [apparaat] in het achterhoofd. Wij zochten een cadeau-finder, ‘Shakey-Shakey’ [stijl] toepassing, en terwijl dat een toegangspoort tot de site kan geweest zijn, zal het niet worden gewoon een app op zijn eigen. we zijn al krijgen transacties die via mobiele telefoons en we wilden niet dat de kasstroom te verwijderen, “zei Buchanan.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië