? Red Hat betreedt mobiele software markt met Samsung

Wat doe je als je de koning van de server berg Linux bent en je wilt meer? In het geval van Red Hat ‘s, ontwikkel je een nieuwe mobiele software stack, Red Hat Mobile Application Platform (RHMAP), en je samen te werken met’ s werelds top Android-smartphone leverancier, Samsung.

Red Hat en Samsung zijn samen tot Android zakelijke applicaties te creëren. Dit wil niet zeggen dat Red Hat gewoon een andere Android-app leverancier zal worden. De focus van het Raleigh, NC-gevestigde bedrijf is nog steeds in de eerste plaats op het bedrijfsleven, besturingssystemen, de cloud en middleware.

Volgens gezamenlijke openbare mededeling van de bedrijven, Samsung Business Services en Red Hat van plan om te leveren

Dit alles wordt gebouwd rond nieuwe Red Hat Mobile Application Platform Red Hat’s. Dit platform is uitgerust met technologie van Red Hat’s oktober 2014 overname van FeedHenry een onderneming mobiele applicatie-platform provider met Red Hat JBoss Middleware en OpenShift Platform as a Service (PaaS) portfolio.

RHMAP heeft een open en uitbreidbare architectuur op basis van Node.js voor client en server side mobiele app ontwikkeling. Het platform biedt ontwikkelaars de flexibiliteit om inheemse (Android, iOS, Windows Phone en Blackberry), hybride, HTML5, of web apps te maken. Het platform ondersteunt ook een breed scala aan toolkits waaronder native Software Development Kits (SDK’s), hybride Apache Cordova, HTML5 en Titanium, evenals frameworks zoals Xamarin, Sencha Touch, en andere JavaScript-frameworks. Het vereenvoudigt back-end-integratie met bedrijfssystemen, snelheidsovertredingen app levering met herbruikbare connectoren en plug-ins om gemeenschappelijke bedrijfssystemen salesforce.com, SAP, Oracle, zoals en, uiteraard, JBoss.

Red Hat Mobile Application Platform’s doel is om “te vereenvoudigen en versnellen van de ontwikkeling, integratie, implementatie en beheer van mobiele oplossingen, doordat samenwerking tussen de ontwikkeling van teams, zoals de front-end applicatie-ontwikkelaars, back-end IT-integratie, en DevOps teams.”

Op dit moment is een beta project. De ontwikkelaar aanbod is beschikbaar in de Red Hat’s cloud-applicatie publiek ontwikkeling en hosting-omgeving: OpenShift Online. Volledige ondersteuning voor de RHMAP in productieomgevingen via OpenShift Enterprise is gepland voor het komende jaar.

Red Hat kondigde ook aan dat het een open-source project upstream, FeedHenry, voor RHMAP zal vestigen. Dit project zal zijn deuren openen in 2016.

In een verklaring, Craig Muzilla, senior vice president van Application Platforms bedrijf Red Hat’s, zei: “Effectieve en succesvolle onderneming mobiliteitsstrategieën rekening houden met zowel platforms en apparaten, en hoe ze bij elkaar komen om te helpen in staat krachtige end-to-end mobiele oplossingen . We zijn verheugd om samen met Samsung in niet alleen het leveren van een nieuwe generatie van mobiele oplossingen voor de onderneming, maar voor de empowerment van klanten om nieuwe niveaus van innovatie in mobiele bereiken. ”

 verhalen

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Zakelijke applicaties: Een reeks van enterprise-ready, industrie-specifieke mobiele applicaties die draaien op de RHMAP en het adres van de belangrijkste workforce management en zakelijke taken, zoals business intelligence, veld en customer service, voorraadbeheer en sales catalogus, prijzen, bestellen, en facturatie. De aanvragen worden ontworpen dat zij eventueel kunnen worden aangepast en afgestemd op de behoeften van unieke behoeften van een organisatie passen. De mobiele applicaties zal draaien op Android en andere besturingssystemen via de RHMAP, en zal configureerbaar te integreren in gemeenschappelijke enterprise back-end systemen; Een ontwikkelaar ecosysteem:. Hulpmiddelen en middelen op te bouwen en te koesteren een nieuw ecosysteem van zakelijke partners en ontwikkelaars . snelle innovatie en de beschikbaarheid van oplossingen die voldoen aan zowel de huidige en toekomstige behoeften in mobiliteit te bevorderen; ondersteunende diensten: geïntegreerde ondersteuning voor klanten en partners, Enterprise Mobility management (EMM), en wereldwijde levering en ondersteunende diensten voor de Red Hat Mobile Application Platform .; zakelijke samenwerking: Red Hat en Samsung Business Services van plan om actief deel te nemen aan de gezamenlijke go-to-market-activiteiten voor de oplossingen ontwikkeld door middel van de alliantie.

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

31 manieren om je iPhone batterij te verbeteren; Voor zakelijke, mobiele apparaten op het punt om irrelevant geworden; Tien redenen om nog steeds als een basis flip-telefoon in de huidige smartphone wereld

Red Hat onthult haar full-stack Cloud Suite for Applications; Red Hat Verzamelingen 2 komt voor cloud en container ontwikkelaars; Red Hat verwerft FeedHenry naar mobiele app ontwikkeling te stimuleren

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie