Real-naam van de regel nadelig beïnvloeden Chinese microblog website

de eis van de Chinese regering voor microblog gebruikers om hun rekeningen te registreren met hun echte namen kan een negatieve invloed hebben op de groei van social networking site Sina’s, zegt CEO bedrijf.

In een AFP rapport woensdag, Sina CEO Charles Chao werd als volgt geciteerd: “Wij geloven dat de verplichting om bestaande gebruikers om te zetten in geverifieerde gebruikers … zal een negatieve impact op de activiteit van de gebruiker op de korte termijn.”

“We kunnen niet uitsluiten dat eventuele nieuwe aanscherping beleid dat in de toekomst die verder kunnen invloed hebben op onze gebruiker groei en de activiteit van de gebruiker op een negatieve manier kan worden ingevoerd”, voegde hij eraan toe. Chao sprak tijdens een conference call waarin financiële kwartaal Sina’s.

Microblogs of Weibo in het Chinees, werd gerapporteerd als een van de snelst groeiende Internet-activiteiten in China, volgens een rapport van China Internet Network Information Center (CNNIC) in januari.

Volgens Chao, hebben meer dan 40 procent van de nieuwe geregistreerde gebruikers op Sina Weibo de verificatie screening is mislukt omdat de regelgeving werden aangekondigd door Beijing in december vorig jaar, het AFP gemeld.

Ondanks de situatie, de CEO zei Sina nog steeds “investeren veel” in microblogs dit jaar na het totale aantal geregistreerde gebruikers in 2011 verdrievoudigd tot 300 miljoen, volgens het rapport.

In december vorig jaar, de regering in Peking bestelde Weibo gebruikers in de stad om hun rekeningen te registreren met hun echte namen. In een update in februari, de regering zei dat gebruikers moeten doen vóór 16 maart of de toegang tot dergelijke sociale netwerken zou worden beperkt tot bladeren en ze zouden niet worden toegestaan ​​om berichten te plaatsen.

De reglementen werden vervolgens uitgebreid naar andere delen van het land.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen