? Oracle, Xamarin smeden mobiel, cloud-pact

Xamarin, die een mobiele ontwikkelplatform biedt voor bedrijven, zei dat het werkt samen met Oracle in een beweging die het krijgt toegang tot meer bedrijven. Oracle sluit aan bij Xamarin ontwikkelaar gemeenschap.

Onder het partnerschap zal Xamarin een software development kit voor mobiele cloud service Oracle’s te bieden. Het resultaat is dat de twee bedrijven proberen meer mobiele vriendelijk en sluit cross-platform apps om Oracle’s back-end software.

Onder de bewegende delen

Xamarin heeft reed shotgun met enterprise spelers zoals Box, Cisco en Werkdag in een poging om enterprise app normen te creƫren. Xamarin is ook een belangrijke partner van Microsoft.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Xamarin zal combineren zijn Test Cloud Insights en diensten met Oracle’s analytics tool;. Xamarin krijgt toegang tot Oracle’s Fusion Middleware klantenbestand;. Oracle kan Xamarin gebruiken om mobiele ontwikkelaars te bereiken.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie