Opslag stevige Synology verhuist naar thuisnetwerken

Synology, het Taiwanese bedrijf dat bekend staat om zijn network attached storage (NAS) aanbod voor zakelijke en thuis, heeft op dinsdag onthulde haar plannen voor de toekomst, die de upgrade van zijn DiskStation Manager (DSM) besturingssysteem en de nieuwe DS716 + NAS-server bevat.

Daarnaast Synology heeft de overstap naar de netwerken wereld gemaakt, de lancering van de Synology Router RT1900ac.

“We hebben de cloud steeds volwassen als een platform gezien, dus dit jaar door het gebruik van de kracht van Synology’s in software-hardware-integratie, creëren we doorbraken op veel aspecten die bedrijven op de voet volgen, zoals cloud-toepassingen, virtualisatie, gegevensbescherming en een ramp. ” Mike Chen, sales director van Synology gezegd.

De router is voorzien van een desktop gebruikersinterface; smartphone app support; biedt tot 1900 Mbps gecombineerd overdrachtssnelheden zodat de beheerder van een gebruiker upload en download snelheden te wijzigen;-app op basis van traffic control en DNS-gebaseerde web filters, zoals ouderlijk toezicht en toegang tot internet tijden, alsmede de mogelijkheid om aan te sluiten op een extern opslagapparaat om een ​​persoonlijke cloud te creëren.

Vanaf dit jaar, zullen we opnieuw te definiëren NAS, “Derek Tu, zei Synology ANZ sales manager.” NAS staat niet alleen voor network attached storage, maar nu is het netwerk, de toepassing en opslag die we zullen richten op.

nieuwe server van Synology is een directe upgrade van de DS713 + NAS-server, heeft 2 GB RAM; bevat Intel Celeron Braswell N3150 Quad Core 1,6 GHz – tot 2.08Ghz – CPU, het maakt gebruik van AES-NI Hardware Encryption Engine, en heeft 4K transcoding mogelijkheden . Tu zei dat het 260 procent sneller dan zijn voorganger.

Tu zei ook dat de router zal naar verwachting worden geprijsd rond de AU $ 200 mark en volgende maand moet worden vrijgegeven.

RT1900ac Router, met dank aan Synology 2016

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip