Onderzoek benadrukt Mac vs PC aankoop terug naar school winkelen trends

Als u denkt dat studenten in de leeftijd tussen 18 en 24 zijn op zoek naar leuke, bleeding edge, super duper, dure technologie om te beginnen of om hun studie voort te zetten, zou je heel verkeerd zijn. De waarheid is dat ze op zoek bent naar een betrouwbare, slimme, en traditioneel. Verrast? Ik was.

Toen ik een enquête kop las, ben ik meestal niet verrast door de resultaten. Maar de resultaten van dit onderzoek, uitgevoerd door CivicScience, waar de 4399 Amerikaanse volwassenen ondervraagden van 30 juni tot 27 juli 2015 zijn verschillend. Enkele van de nummers echt verbaasde me toen ik ze las. Bijvoorbeeld, 31 procent van de ondervraagde respondenten zegt dat hun volgende computer waarschijnlijk een Windows laptop of desktop zal zijn, terwijl slechts 13 procent zei dat ze een Mac-laptop of desktop te kopen. Als dat niet verwonderlijk is voor u, dan misschien het feit dat 42 procent van de respondenten zei dat ze hebben geen plannen om te kopen van een nieuwe computer.

Adrian Kingsley-Hughes is met Windows 10 op zijn Macs sinds de vroegste builds werden ter beschikking gesteld.

Echter, de nummers veranderen wanneer u filteren voor het college leeftijd van 18 tot 24. Zowel Windows-computers en Mac-computers stijgt met 7 procent elk voor deze leeftijdsgroep. En alternatieve computer platforms ook dalen met 2 procent.

Volgende personal computer aankoop (alle volwassenen)

Volgende personal computer aankopen (volwassenen 18-24)

Dus, wie koopt iPads? Uit dit onderzoek, als je het kopen van een iPad, bent u waarschijnlijk in de leeftijd van 35-44, opgeleide, professionele en relatief welvarende. Die aantallen zinvol als je er rekening mee dat slechts 6 procent van de ondervraagden zijn het kopen van iPads. Voor lichte computing, iPads zijn draagbaar, en hebben een lange levensduur van de batterij, maar iets van een statussymbool bij enkele honderden dollars per eenheid.

Windows kopers hebben meer kans om in de STEM beroepen in de mate niveaus Associate of Bachelor’s, terwijl de Mac-kopers zijn in de kunsten, menswetenschappen, of bedrijf, en een graduate of professionele opleiding hebben bereikt.

Een grotere iPad kan inspirerend om wat lijken, als de bestaande line-up van de tabletten begint te stagneren in verkoopcijfers. Maar er zijn drie redenen waarom het zinvol zou kunnen maken.

College is enorm duur. In feite, het is belachelijk. De prijs van het college is zo disparate van de beloning (salaris) die je krijgt van het, ik ben verbaasd dat zoveel mensen nog steeds wonen. Jammer genoeg zijn veel gaan in diepe schulden voor hun teleurstellende toekomstige verdiencapaciteit mogelijkheden. Het is dus geen wonder dat velen kiezen voor minder dure technologie. Als u een zuivere nummers vergelijking tussen Mac en PC te doen, kunt u een nieuwe $ 500 Windows laptop per jaar van het college te kopen voor de prijs van een enkele Macbook Pro. En aan het eind van vier jaar, zul je nog steeds naar een nieuwe computer waarmee je je nieuwe carrière te beginnen kopen. Je hoeft niet naar een grote STEM die ene achterhalen zijn.

Dus wat is het grote afhaalmaaltijd van dit onderzoek?

Jij en technologie fabrikanten moeten zich bewust zijn van de volgende conclusies uit dit onderzoek

Wat vind je van de enquête? Wanneer je de technologie te kopen, wat wil je kopen? Vergelijk jezelf aan de resultaten en laat me weten.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

42% – Geen / Geen plannen om te kopen; 31% – Windows; 13% – Mac, 14% – Overige

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

38% – Windows; 29% – Geen / Geen plannen om te kopen; 20% – Mac, 12% – Overige

Mensen zijn niet te kopen tablet computers om hun pc’s te vervangen, dus de hele post-pc-tijdperk ding is onzin;. Studenten kopen Windows 2-1 op Mac. Professionals kopen Windows bijna 3-1 op Mac;. En 30 tot 40 procent worden niet iets te kopen bij allen in elke leeftijd bereik.

FAQ

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeistof schade