? NSW overheid om real-time benzine prijs app te starten

De New South Wales regering zal de lancering van een bètaversie van een nieuwe smartphone app volgende week, waarin burgers met real-time updates zal verstrekken over de benzineprijzen in het hele land.

Minister voor Innovatie en betere regelgeving Victor Dominello zei dat zijn nieuwste data-driven initiatief Fuel Check, is niet alleen de eerste in zijn soort in het land, maar de eerste in zijn soort in de wereld.

“Het is een goed voorbeeld van het gebruik van open data te machtigen – als het real-time, dan kunnen we weloverwogen beslissingen op dit moment,” zei hij.

Zoals ik rij tussen [Sydney] en Parramatta, ik kan zien op mijn telefoon die benzinestation ik wil naar, want [het zal zeggen:] hier is de goedkoopste E10 of hier wordt de beste prijs voor premium, dat is een grote winnen voor de gemeenschap, want het is eigenlijk informatie en informatie is macht. Het is op grond waarvan de consument, dat is een groot ding.

Brandstof Controle zal afhangen van tankstations in de staat het verzenden van hun prijsstelling schema rechtstreeks door naar de afdeling, maar er is parlementaire steun om ervoor te zorgen de informatie wordt verzonden via in real-time.

Het is een vrij onschuldig handelen, maar alleen zegt Dominello heeft nu de mogelijkheid om tankstations te vragen om ons informatie te geven, “zei hij.

In maart van dit jaar, heb ik geen zicht over benzinestations hebben op alle – ik kreeg geen gegevens. Ik vroeg het agentschap hoeveel tankstations er waren en ze zeiden dat ongeveer 2.000. Ik zei: ‘Wat bedoel je over? Ik ben de verantwoordelijke minister, ik moet weten precies hoeveel tankstations zijn er ‘. Ze antwoordde: ‘Ach, het is moeilijk om alle gegevens op te halen’. Zo, dat was het, ik zei dat we gaan dat veranderen, dit is me gek.

Aangezien de prijsstelling gegevens rechtstreeks in een bron die kan worden benaderd door iedereen in Australië zal worden gevoed, Dominello verwacht dat organisaties zoals de NRMA haar eigen app op de top van de brandstof controleren creëren.

“Ik heb geen twijfel dat zodra de brandstof Controle wordt volgende week gelanceerd, wanneer mensen de kracht van die in de markt, andere [landen] kreeg gaan zeggen: ‘Waarom hebben we niet één?’ ‘, Zei hij .

Binnen vier maanden van het project is gegaan van start voor een smartphone-applicatie.

“Het is al werkt, gaan we door dat beta-fase, zodat we niet de telling debacle hebben,” zei hij.

We zullen de beta fase, zodat mensen kunnen spelen en geven ons hun feedback en misschien zet het in de markt twee of drie weken later – zoals de meeste mensen doen – voordat we het weten is gerold goud.

Zodra we hebben dat ik dan terug kan gaan naar kabinet, mijn andere ministers, en wat nog belangrijker is de andere agentschappen en zeggen: ‘We hebben dit gedaan in zes maanden, en we hebben de manier waarop we bieden service en de kracht om getransformeerd de mensen in NSW ‘.

“Het gaat om de mensen in NSW en ze willen digitaal, dus we moeten snel handelen”, zei hij.

Fuel Check is het nieuwste initiatief van de stand van de gegevens Analytics Centre (DAC) te komen.

Dominello eerste aangekondigde plannen van de staat te creëren het hele-of-government gegevens Analytics Centre in augustus vorig jaar, zeggen op het moment dat de gegevens is een van de grootste troeven in handen van de overheid, maar als het weg in de bureaucratie wordt begraven, is het van weinig waarde.

Sindsdien heeft Dominello een wetsvoorstel [PDF] dat elk van de agentschappen en staatsbedrijven voorzieningen nodig heeft om zijn afdeling hun gegevens te geven binnen 14 dagen geïntroduceerd, en benoemde een adviesraad die belast is met het toezicht op hoe de staat overheid gebruikt deze gegevens.

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; Big Data Analytics, Is dit de leeftijd van Big OLAP;? Big Data Analytics; DataRobot gericht op low-opknoping fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

“Hoe meer we kunnen openstellen van data, hoe meer onze democratie zich ontwikkelt. Ik denk dat het een maatregel van onze volwassenheid en onze evolutie,” zei Dominello.

Een ander initiatief van de minister en de DAC werken momenteel aan ongeveer thuis garantie verzekering, een sector die op dit moment kost de staat AU $ 1.700.000 per week.

We hebben meer mensen failliet gaan dan wij premies komen om te betalen voor het, “zei Domnello.” Van degenen die toegang hebben tot het huis garantie fonds, 94 procent zijn te wijten aan insolventie.

Wanneer terug te traceren om te zien welke bouwers gaan insolvent, zei de minister dat ze vonden een trend die hen wees op de voortgang van een te bouwen en het gebrek aan gegevens over de wettelijk vereiste controles uit een project start tot finish.

“Bij de verschillende kritische punten van een gebouw construct, zal een certificeerder naar buiten komen en zeggen gedaan, gedaan, gedaan. Nadat u de gegevens kraken, kunnen we snel uit te werken tot ongeveer een 80 procent zekerheid, die bouwers gaan om te gaan buik omhoog. En dat is een geweldige stat, “zei hij.

In aanvulling op de “domme oude vormen” bouwers moeten gemeenteraad gedurende een build te leggen, Dominello is van plan om een ​​wet aan het parlement, dat hem de bevoegdheid om te vragen real-time certificering elke keer dat een controle wordt uitgevoerd geeft te introduceren.

“Bij elke kruising van dat gebouw je gaat te hebben om raad toch te vertellen – en je kunt gaan door middel van post met hen – maar ik wil het in real time”, voegde hij eraan toe.

Dominello zei dat 16 jaar is te lang in de 21e eeuw nog steeds worden met behulp van op papier gebaseerde systemen, en merkt op dat sommige bureaus nog steeds gebruik van een faxmachine.

Als ze naar me toe komen en zeggen: ‘Minister, ik heb een faxnummer’, zeg ik: ‘Nou, je hebt geen budget meer hebben’, want als je een fax, hoeft u niet een budget verdienen, ” zei hij. “Dat is krankzinnig.

Het DAC is ook bezig met een data-analyse project in Zuid-Sydney te bepalen wie waar woont en met wie. Door het toevoeren van gegevens zoals nutsvoorzieningen en afsluitingen, en verhuur van obligaties, de DAC wil aan de slag om een ​​update-interval van 30 minuten.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Is dit de leeftijd van Big OLAP?

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen