? NSW overheid om chief information officer en digitale benoemen

De New South Wales regering heeft de benoeming van een chief information officer en digitale aangekondigd, noemde het een moderne draai aan de traditionele CIO rol.

Het maken van de aankondiging op de CeBIT Australië 2016 conferentie in Sydney op dinsdag, NSW minister van Financiën, Services en Property Dominic Perrottet zei de aanstaande benoeming is een afspiegeling is van de snel evoluerende aard van de overheid.

“In de afgelopen vijf jaar, hebben we de industrie en de rol van de CIO verandering aanzienlijk van iemand die alleen maar gebruikt om de lichten aan te raken gezien,” zei Perrotett.

Deze rol is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste voorvechters van digitale initiatieven in veel organisaties.

Dit is niet anders bij de overheid.

Perrottet noemde de aanstaande benoeming van een opstanding met een lichte twist, met de toevoeging van het woord digitale in lijn met de versnelling van het gebruik van digitale diensten.

“Deze dubbele titel geeft een dubbel mandaat om adequaat te beheren en beveiligen van de overheid structuren van de belangrijkste ICT-projecten bij de overheid, evenals het werken met de klantenservice commissaris aan de klant-first mentaliteit tegenover overheidsinstellingen te rijden,” zei Perrotett.

De minister staat bevestigde dat de succesvolle kandidaat voor de gedigitaliseerde rol in de nabije toekomst zou worden aangekondigd.

De NSW regering werd de koploper in het digitaliseren van haar diensten in juli 2014, de lancering van dienst NSW om een ​​aantal verschillende overheidsdiensten onder de één zetel, waaronder RMS bij elkaar te brengen, burgerlijke stand huwelijken, en steun voor het kleinbedrijf.

In de 2015-16 begroting, werd Dienst NSW slated te ontvangen AU $ 362.000.000 aan het aantal digitale interactie tussen consumenten en de overheid te vergroten, en de uitrol van een verdere 27 one-stop shops in de hele staat.

Met ingang van februari 2016, de Dienst NSW website bleek dat er 95 winkelpuien in de hele staat.

A Service NSW smartphone-app voor iOS en Android werd vervolgens gelanceerd, met een update toegevoegd in februari om gebruikers in staat te bekijken, te betalen, en de wedstrijd inbreuk mededelingen.

“Vandaag de dag, zijn verkeersboetes geplaatst uit aan mensen die dan moeten bijhouden van het papier te houden, handmatig intikken van hun gegevens, en vergeet niet om op tijd te betalen – en veel mensen vergeten,” Perrottet zei eerder.

Niemand houdt van het krijgen van een boete, maar nog erger is vergeten om te betalen en de liquidatie met een late vergoeding ook.

Het houden aan het thema van digitale, Perrottet aangekondigd in november dat de staat de distributie van digitale certificaten in het midden van 2016 zou beginnen.

Digitale versies van de sportvisserij Licence, zal de verantwoordelijke dienst van Alcohol Card en verantwoorde gokken Competency Cards zijn de eerste, en zal beschikbaar zijn op een opt-in basis zijn, waarbij de consument de keuze tussen een digitale vergunning, een fysieke of de kaart.

Elk jaar in NSW we uitgeven, afdrukken, post, en het beheer van meer dan 23 miljoen licenties verdeeld over 70 verschillende categorieën, “zei hij op dinsdag.” Dit is een gebied dat rijp is voor verstoring.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle

Perrottet zei het digitaliseren van een business model komt neer op gewoon het nemen van een handmatig proces en dumpen het online.

Het herdenken en reimagining die dienst; volledig gebruik te maken van onze digitale mogelijkheden en het maken van digitale transacties eenvoudiger, “zei hij.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek