? NSW overheid gebruikt Opal gegevens naar buspassagiers een heads opgeven

De New South Wales regering heeft de beschikbaarheid van gegevens te laten bus forenzen weten hoe vol hun volgende bus is voordat het aankomt aangekondigd.

De eerste app te maken van de functie te maken, de iOS-only NextThere, maakt gebruik van pictogrammen geven het volume van mensen die reizen op een bepaalde busdienst.

Volgens de minister van Vervoer en Infrastructuur Andrew Constance, het leveren van dergelijke informatie aan klanten zal hen in staat stellen om het woon-werkverkeer keuzes eerder te maken.

“Dit is nog een andere manier dat Opal gegevens praktisch voor iedereen kan zijn. Dit zal gebruikers zien of hun bus leeg is, heeft zitplaatsen, of is druk,” zei hij.

We willen klanten zo veel mogelijk informatie, zo snel mogelijk te geven. Dit zal met name nuttig zijn voor een aantal van de drukkere routes, zoals de 380 uit Noord-Bondi, de 400 van Burwood naar Bondi Junction en de M61 van Castle Hill aan de stad.

De rijksoverheid verwacht dat andere bestaande reizen apps zoals TripView, Metrarove, Aankomst en TripGo toegang tot de gegevens te verstrekken als goed, geloven dat het kan worden gebruikt om extra informatie te verschaffen voor hun gebruikers.

Eerder dit jaar, Transport for NSW lanceerde de Open Data Hub aan ontwikkelaars toegang tot real-time openbaar vervoer informatie te geven.

“Door het maken van real-time data sets vrij beschikbaar, zal de nieuwe Open Data Hub de weg vrij voor app-ontwikkelaars over de hele wereld om een ​​breder scala van klanten te voldoen effenen en behoeften van het bedrijfsleven hier in NSW,” zei Constance op het moment.

We hebben al groot succes met onze populaire real-time apps. De toepassingen voor dit datatransport zijn eindeloos en ik kan niet wachten om meer creatief denken over technologische oplossingen voor de behoeften van onze klanten tegemoet te zien.

In mei 2015, Transport for NSW openbaarde het overhandigde klantgegevens geregistreerd door de Opal kaart aan NSW politie en het ministerie van Immigratie.

Transport for NSW bevestigd op de website op het moment dat er 66 verzoeken van NSW Police, en 15 verzoeken van de Department of Immigration voor de persoonlijke gegevens van de Opal card systeem sinds december 2014 met 57 meldingen. Er waren 19 meldingen met betrekking tot strafbare feiten, 32 toelichtingen op redelijke gronden voor strafbare feiten, en zes verzoeken in verband met vermiste personen.

Hoewel de kaarten niet op te slaan, Transport for NSW houdt persoonlijke gegevens, reis geschiedenis, en andere gegevens verzameld over passagiers voor zeven jaar.

De nieuwe functie maakt deel uit van het Future Transport 12-maanden durende programma van de NSW regering in april gelanceerd, dat zich richt op zoek naar hoe technologieën door de overheid en klanten kunnen worden gebruikt om plannen, bouwen, en het gebruik van het vervoer.

Vorige week als onderdeel van het programma, Transport for NSW riep voor inzendingen rond ideeën over hoe Bluetooth-beacon technologie kan worden gebruikt om het openbaar vervoer te verbeteren.

The Beacon Challenge komt na een aparte zes weken durend onderzoek momenteel aan de gang in Chatswood station en bus interchange in Sydney, New South Wales, waar meer dan 70 Bluetooth bakens zijn geïnstalleerd.

“We zijn voortdurend bezig om nieuwe gegevens vrij te geven aan app-ontwikkelaars, zodat ze innovatieve producten die deel uitmaken van het openbaar vervoer te vangen makkelijker kan leveren vinden”, zei Constance.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; Big Data Analytics, Is dit de leeftijd van Big OLAP;? Big Data Analytics; DataRobot gericht op low-opknoping fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Is dit de leeftijd van Big OLAP?

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen