Mocht Amazon, Google en Wikipedia ‘nuke’ het web om SOPA stoppen?

Mocht het internet bevoegdheden nuke het web om te stoppen met SOPA?

Met de Stop Online Piracy Act (SOPA), het Congres, op verzoek van de grote media, beraadt zich nog proberen om het wereldwijde internet censureren in de naam van het voorkomen van media piraterij De grote internetbedrijven, die niet graag het idee van gedwongen klanten ‘verkeer en blokkeren websites verdacht of beschuldigd van inbreuk op auteursrechten te bewaken. Ze willen niet dat een deel van het in het Big Brother bedrijf. Zo is het dat Google, Amazon, Facebook, Twitter, Wikipedia en lijken allemaal worden gelet op de optie ‘nucleaire’.

Volgens meerdere bronnen, zou de nucleaire optie betekenen veel belangrijke sites zou eenvoudig en tegelijkertijd donker. Was je naar een van hen, zou je ofwel vinden van een 404 error pagina niet beschikbaar bericht of een pagina uit te leggen waarom de site is momenteel niet beschikbaar. De meest populaire internetsites zou gewoon gaan donker.

Dit is vrij drastisch, maar dan zo is SOPA. SOPA, terwijl een voorgestelde Amerikaanse wet, probeert naar sites over de hele wereld te censureren. In feite, zoals het nu is geschreven, SOPA zou proberen om de wereldwijde censuur bijna net zo slecht als de Chinese firewall te leggen.

Maar, zou gewoon het afsluiten van grote sites die honderden miljoenen gebruikers vertrouwen elke dag daadwerkelijk over te brengen de boodschap? Of zou het gewoon afvinken 99% van het web met behulp van de bevolking die niet eens kon spellen SOPA veel minder weten waar het over gaat? Zelfs vandaag de dag, vind ik anders intelligent internet professionals die denken dat SOPA is een goed idee. Ze kunnen gewoon niet zien dat het stoppen van Internet muziek en video piraterij met SOPA is als het afbranden van een huis om zich te ontdoen van muizen.

Dus, ik heb een suggestie voor de NetCoalition, de lobbygroep vertegenwoordigt toonaangevende wereldwijde Internet en technologie bedrijven, waaronder Google, Yahoo !, Amazon.com, eBay, Bloomberg, en Wikipedia, en dat is ook een belangrijke organisator van het internet bevoegdheden ‘ SOPA oppositie. In plaats van het verduisteren het internet, op te voeden het.

Kies een dag, een week, wanneer alle deelnemende sites hun bezoekers zullen tonen een pagina over wat SOPA is, waarom ze tegen haar, en vervolgens de lijst op de naam van de Congresleden en vrouwen die deze wet steunen en spoort iedereen tegen hen te stemmen in de verkiezingen van 2012. Daarna laat de bezoekers gaan over het zoeken naar de meest recente voetbal scores, een goedkope kopie van het meisje met de Dragon Tattoo, wat dan ook.

Zelfs dat zal ergeren de meeste gebruikers, maar het zal de boodschap over te brengen aan iedereen te krijgen. Wat belangrijker is echter dat het de boodschap dat we niet zullen staan ​​voor SOPA aan de mensen die behoefte hebben om de meest te horen zal opleveren: de wet-makers die hebben gekocht en betaald door grote media. Als Internet register Go Daddy zijn vlekken kan veranderen als het gaat om de ondersteuning van SOPA nadat duidelijk werd dat haar klanten niet zou staan ​​voor het, ik weet dat Congresleden geconfronteerd met het verlies van hun comfortabele banen zal luisteren.

image nucleaire explosie door de officiële CTBTO Photostream, CC 2.0.

 verhalen

Google, Amazon, Twitter en Facebook te overwegen ‘nucleaire’ blackout

Google’s SOPA pers stunt: Kunnen we echt houd ze aansprakelijk?

SOPA: Kan de rekening schade ondernemerschap?

Zou een Wikipedia blackout zijn zoals een slechte zaak?

Go Daddy echt en waarachtig verzet zich tegen SOPA nu

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Apple geeft iWork functies voor samenwerking, samenwerking, Microsoft om rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen; mobiliteit; Braziliaanse overheid zou verbieden Waze

Apple geeft iWork functies voor samenwerking

Microsoft rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze