Kleine vastgoedbedrijf neemt service management mobiel

Paramount Assets, een real estate management bedrijf dat meer dan 5 miljoen vierkante voet van commerciële en winkelruimte in New Jersey bezit, is software die wordt gebruikt om fundamentele stukken van de werking ervan te automatiseren voor vele jaren.

Maar dat efficiëntie niet uit te breiden tot een team van ongeveer een dozijn onderhoudstechnici tot meer recent, toen het bedrijf heeft een suite van cloud-gehoste applicaties van ServiceMax. Sinds die tijd heeft Paramount de hoeveelheid tijd die het kost om te wijzen en te verzoenen reparatie bezoeken, terwijl het elimineren van de noodzaak om een ​​full-time service coördinator in dienst ingekort, zegt Richard Dunn, vice-president van de activiteiten bij Paramount. Hij cijfers van de kosten van de inzet Paramount werd gedekt uit de eerste negen maanden van het gebruik van de dienst, als je bedenkt dat het salaris voor deze functie ongeveer $ 40.000 zou lopen jaarlijks in zijn regio.

“De investering was te verwaarlozen, voor zover we betrokken waren”, aldus Dunn.

ServiceMax niet de prijs te publiceren, maar bedrijven kunnen verwachten tot een gemiddelde van $ 100 te betalen tot $ 130 per gebruiker per maand, afhankelijk van de geselecteerde functies, zei Stacey Epstein, vice-president van marketing voor ServiceMax.

De applicatie bevat modules voor het werk order management, planning, voorraadbeheer en onderdelen tracking en analytics die helpen bijhouden hoe lang reparaties of bezoeken te nemen. Het kan worden ingezet op notebook computers of op Apple iPad tablets, dat is wat Paramount heeft gedaan. Dunn maakt ook gebruik van de service naar een bestand en beheren van alle documentatie met betrekking tot dienst bezoeken, om mogelijke eisen auditing satisify of in het geval het nodig is voor geschillen of contracten. “Het is mijn archiefkast als goed,” voegde hij sadi.

Onderstaande video is een demonstratie van ServiceMax draait op een Apple iPad tablet

Voor grotere bedrijven, kan ServiceMax worden geïntegreerd met enterprise resource planning (ERP) applicaties van oa Oracle en SAP (door middel van integratie ontwikkeld door JitterBit), zei Epstein. Voor kleinere bedrijven, kan de software worden geïntegreerd met QuickBooks, om te helpen met facturatie en customer relationship management (CRM) processen. De applicatie is waarschijnlijk niet geschikt voor bedrijven met minder dan 10 mensen op hun field services team, zei ze.

Om ServiceMax implementeren, Paramount moest zijn field service opdracht en werk processen, die zijn inzet betekenen duurde langer om uit te rollen dan alleen het opgooien van een schakelaar op een cloud service volledig te heroverwegen. “Als we werken met de software, zijn we het vinden van verschillende wegen om onze diensten uit te breiden”, aldus Dunn.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen