Kleine bedrijven op het hek over Windows 8 upgrades

Er is volop intriges rond de lange termijn strategie van het besturingssysteem van Microsoft, gezien de, plotselinge en dramatische vertrek deze week van strateeg Steve Sinofsky.

Kind van je vraagt ​​je af hoe veel van een ramp de Windows 8 versie is steeds voor het bedrijf.

Analisten categoriseren algemene adoptie als; gemengde “in het beste geval, – maar dat is vooral voor consumenten en zakelijke verkoop Hoe zit het hier en nu van de vraag of kleine bedrijven een upgrade naar Windows 8.?

Een nieuw onderzoek door de Australische boekhoudkundige bedrijf MYOB biedt enig inzicht, wat erop wijst dat de meeste kleinere bedrijven zijn nog steeds op het hek over upgraden.

Het bedrijf, waarvan de laatste editie van haar lopende MYOB Insights Panel blijkt dat slechts 12 procent van de respondenten bereid zijn binnen de komende zes maanden de tijd om te schakelen, volgens gepubliceerde rapporten over de gegevens.

Een andere 43 procent van de respondenten waren niet echt zeker wanneer ze de overstap zou maken.

Deze bevinding is enigszins op gespannen voet met een enquête die Staples gehouden onder ongeveer 500 Amerikaanse kleine ondernemers in juni.

Ongeveer 70 procent van de bedrijven die zich bewust zijn van Windows 8 waren hadden al een upgrade van de plannen. Let wel, dat was vier maanden geleden, maar, en er geen sprake is van een follow-up onderzoek naar die eigenlijk door volgden geweest.

Op dezelfde manier, ik heb net het lezen van enkele Forrester Research adoptie-analyse, die ook wijst op een zeer trage eerste jaar voor upgrades in 2014 – net op tijd voor Windows 9!

Serieus, hoewel, als uw kleine bedrijf is piekeren een Windows 8 migratie, dient u het volgende in gedachten houden

Zijn uw medewerkers klaar om de nieuwe interface te behandelen? Als tabletten zijn goed gevestigd, is het antwoord waarschijnlijk ‘ja’, maar mensen zijn gebonden te verwarren op het concept van een “touch-enabled” menu.

Doe uw belangrijkste zakelijke toepassingen is Windows 8, of zullen ze worden verknoeid door het? De nieuwe interface en de ontwikkeling model ten grondslag liggen aan het OS zullen veel bestaande apps moeten worden herbouwd voor Windows 8. Zijn de jouwe er klaar voor?

Hoe afhankelijk is uw bedrijf op cloud applicaties? Als het antwoord is “zeer”, dan hoe belangrijk is het besturingssysteem op een bepaalde desktop of notebook computer?

Spreken over die, wat is de afhankelijkheid van uw bedrijf op mobiele apparaten? Als uw bedrijf is met behulp van tablet-computers – of het starten om ze te zwaar te gebruiken – je zou willen het feit dat Microsoft nog steeds goed voor een heel klein stukje van die markt te beschouwen. Het zal niet tegen de 30 procent mark tot 2016, volgens schattingen van Forrester.

Uiteindelijk, Windows 8 is belangrijk voor Microsoft, omdat het de opkomst van niet-traditionele apparaten, zoals smartphones en tablets en andere dingen die we nog niet hebben gezien erkent – en maakt ze veel gemakkelijker te beheren. Het topmanagement is het recht om te hopen op een gezonde omzet in de weken na de lancering, maar de omvang van deze upgrade soort werkt tegen.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen