Het datacenter en de alomtegenwoordige opslag in 2015 en daarna

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

ABI Research blijkt dat de installed base van de actieve draadloze aangesloten apparaten hoger zal zijn dan 16 miljard in 2014, ongeveer 20 procent meer dan in 2013. Het aantal apparaten zal meer dan het dubbele van het huidige niveau, met 40900000000 prognose voor 2020.

Bain and Company analisten verklaard dat wereldwijd, de IT-industrie zou ongeveer $ 2000000000000 over de inzet en activiteiten door te brengen tussen toen en 2015, tenzij slimmere infrastructuur drastisch vereenvoudigd het beheer van gevirtualiseerde omgevingen.

In feite is het onderzoek in 2011 bleek dat als de technologie in gebruik waren op het moment te blijven, 45 nieuwe steenkoolcentrales zouden worden in de Verenigde Staten nodig zijn om de IT-infrastructuur te ondersteunen in 2015.

Kosten en energie efficiëntie, samen met andere factoren, zoals de lock-in vermijden, reed een grotere toepassing van virtualisatie technologieën en ontwikkelingen van cloud-technologie.

De Telsyte Australische Infrastructuur en Cloud Computing Market Study 2014 bleek dat de totale marktwaarde voor infrastructuurdiensten public cloud naar $ 650,000,000 bereiken AU in 2018, een stijging van AU $ 305.000.000 in 2014.

We zijn nu aan de andere kant van deze voorspellingen, met virtualisatie, cloud-oplossingen en producten zoals OpenStack steeds mainstream, best-practice aanpak.

De volgende grote uitdaging tussen nu en 2020 breidt zich uit naar bredere vraag naar de toekomst cloud. Intel’s R & D-visie voor 2020 ziet “big data” inzichten afleiden bedrijfsleven, wetenschappelijke en maatschappelijke inzichten van globale kennis en distributed computing – in het bijzonder, waardoor computers te verplaatsen waar het nodig is via apps die wolk, cliënt, en de rand overspannen – – zijn de twee grote eisen van de cloud zal worden geconfronteerd.

Intel ziet dit wezen bereikt door wat het dubs zo alomtegenwoordig opslag, het nemen van de evolutie van de opslag van origineel monolithische modellen door middel van het huidige model van scale-up en scale-out storage naar het volgende level.

Opslag, ondanks soms wordt gesynchroniseerd “snorage” door de pers, is een big deal, en open en interoperabele oplossingen zijn essentieel voor de voordelen van beveiligde federated data gedeeld tussen publieke en private clouds te leveren, zodat IT om zich te concentreren op innovatie in plaats van management, en om diensten te optimaliseren op basis van vermogen apparaat.

Ubiquitous opslag, Intel zei, zal een grotere modulariteit en flexibiliteit bieden, verspreiden van gegevens tussen publieke en private clouds, met geautomatiseerde tiering en geschaald toegang en ondersteuning voor multi-tenancy op gedeelde infrastructuur.

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Cloud, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE winkelhaken zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Ubiquitous opslag voldoet aan de vraag exponentieel, controleert de stijgende kosten door middel van efficiency en eenvoudiger beheer, verhoogt de gegevens duurzaamheid door 24/7 beveiligde toegang overal, en ondersteunt de groei en innovatie door middel van open standaarden.

In deze toekomst zal de opslag een dienst geworden, waarmee ontwikkelaars op te slaan en op te halen elke hoeveelheid gegevens op elk moment, vanaf elke locatie op het web.

Natuurlijk, om dit te ondersteunen, het netwerk moet zich blijven ontwikkelen, het breken van knelpunten en het verminderen van latentie. Dit zal gepaard gaan met data compressie en deduplicatie van data verbeteringen.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid