? Foxconn Sharp kopen voor 600B yen: Aangeven

Foxconn Technology Group, ook wel bekend als Hon Hai Precision, heeft naar verluidt aangeboden aan de Japanse technologiebedrijf Sharp voor ¥ 600.000.000.000 aan te schaffen.

Volgens Bloomberg, is Sharp verwacht om te reageren op het aanbod van Foxconn’s voor het einde van januari.

Echter, een Sharp woordvoerder vertelde Bloomberg dat het bedrijf heeft geen commentaar te voorzien.

In augustus vorig jaar, waren er berichten speculeren dat de twee bedrijven waren in gesprek voor Foxconn Sharp’s worstelen scherm bedrijf dat is getroffen door hevige concurrentie, schommelingen op de markt, en de dalende verkoop te kopen. Op een gegeven moment was er een rapport dat Apple ook zou gaan deel van de investeringen van Foxconn in Sharp te nemen.

Chinese fabrikant Hisense overnam Sharp’s Amerikaanse televisie business units in juli vorig jaar. Onder de deal, Hisense betaalde $ 23.700.000 voor de volledige eigendom van het eigen vermogen en de activa met betrekking tot de Japanse firma’s tv-fabriek in Mexico, en de rechten van de Sharp naam te gebruiken in de Verenigde Staten.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

India ‘anti-koloniale’ om zijn economische nadeel: Marc Andreessen in onsamenhangend Twitter rant; LG Pay zal een no show op MWC: Rapport; Singtel krimpt nettowinst met SG $ 16m; Facebook terugtrekt Gratis Basics project in India, Samsung te voorzien de openbare veiligheid netwerk in Zuid-Korea

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s