Dus, het is juli en die verwijzen naar de Amazone winkel is nog steeds in de iOS Kindle app

Het is nu juli, dus hoe komt de Amazon Kindle iOS-app bevat nog steeds dat ‘Kindle Store’ link?

Er was veel discussie geweest over de hele blogosfeer met betrekking tot Apple’s App Store update richtlijnen die waren in werking treden juni 30. De richtlijnen, die in juni zijn bijgewerkt, luiden als volgt

11.14 Apps kunnen lezen of een spelletje goedgekeurde content (in het bijzonder tijdschriften, kranten, boeken, audio, muziek en video) die is geabonneerd op of eerst buiten de app, zolang er geen knop of external link in de app om de aankoop goedgekeurde content. Apple zal een deel van de inkomsten voor goedgekeurde content die is geabonneerd op of eerst buiten de app niet ontvangen.

Dit werd ge├»nterpreteerd door veel te betekenen dat een link zoals de Kindle Store ‘niet meer zou worden toegestaan. Op 29 juni, Julianne Pepitone schrijven voor CNN Money had het volgende te zeggen:

30 juni is de deadline voor de app makers voldoen aan de strenge nieuwe regels van Apple om te krijgen voor in-app betalingen en abonnementen koppelingen. Apple aangelegd de eerste versie van de controversi├źle nieuwe regels in februari, dan rustig verzacht ze deze maand na het enorme terugslag van inhoud bedrijven.

Maar iedereen is nog steeds in de war over hoe de regels interpreteren – en zoals geschreven, kon de richtlijnen grote namen apps te krijgen, zoals Amazon’s Kindle opgestart vanaf Apple’s iTunes App Store. De nieuwe regels expliciet verbiedt apps die onder andere ‘externe mechanismen voor aankopen … zoals een’ buy ‘knop die gaat naar een website naar een digitaal boek te kopen. ”

herziene regels van Apple geven handelaren een optie “alles of niets”: Ze kunnen zowel Apple’s betalingssysteem gebruiken of omvatten geen mechanisme heeft voor abonnementen en andere aankopen.

Maar we zijn nu een week in juli en de Kindle app is geen update gezien (in feite was het laatst bijgewerkt 21 april 2011) en de link is er nog steeds.

Dus, wat is er gebeurd? Was onze interpretatie van de regels aan de hand? Heeft Apple had een verandering van hart? Is er een Kindle app-update in de pijplijn? Nou, nu het lijkt dat misschien experts werden de regels Algemene links verkeerd interpreteert en dat voor websites (in tegenstelling tot een link ‘koop dit boek’) zijn toegestaan.

Gedachten?

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen

Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; Amazon, Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen; smartphones; Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle