Drie tips om een ​​betere digitale visie ambachtelijke

In de leeftijd van de klant, moet uw bedrijf digitale middelen benutten om wereldklasse ervaringen van klanten te leveren en te concurreren effectief. Maar het verplaatsen van de zaken van haar traditionele wortels in de richting van digitale meesterschap vereist het executive team om een ​​overtuigende digitale business visie te schilderen.

Hier zijn drie tips om u te helpen uw bedrijf het ontwikkelen van een overtuigende digitale visie

1. illustreren wat klanten zullen waarderen in de toekomst. De manier waarop uw klanten vandaag de dag af te leiden uit uw producten en diensten zullen niet hetzelfde in de toekomst. Uw bedrijf moet de digitale technologie te gebruiken om nieuwe bronnen van waarde te creëren. In plaats van alleen het ontwerpen van een fysiek product of dienst te gebruiken door een klant moet voldoen, moet de onderneming uw producten en diensten reimagine digitale diensten verbeterd door fysieke producten en mensen. Customer perceptie van waarde zal worden gevormd door de digitale ervaringen die je maakt om hen te helpen hun wensen te realiseren. Uw digitale visie moet werknemers helpen te begrijpen deze verschuiving.

2. Laat zien hoe uw relatie met de klant zal veranderen. In de toekomst zal uw klanten digitale verbindingen tussen producten en merken gebruiken om hun verlangens te bevredigen. Zij zullen de perceptie van de waarde van uw merk door middel van de aansluitingen stellen u in staat te vormen voor hen om hun verlangens te bereiken. U moet uw producten reimagine in een dynamisch ecosysteem van waarde, een verbinding met andere digitale diensten op basis van de behoeften van de klant. Uw digitale visie moet uw bedrijf te beschrijven in het midden van een groter ecosysteem. Bedenk hoe Nest is een partnerschap aangegaan met energiebedrijven om meer waarde te creëren voor haar klanten.

3. Maak uw visie dynamisch genoeg om te veranderen met de verwachtingen van de klant. Er kan geen twijfel over bestaan ​​dat onze verwachtingen snel aan het veranderen zijn. Met elk voorbijgaand jaar, verwachten we nieuwe digitale apps om ons leven net een beetje makkelijker en bespaart ons tijd. Uw digitale visie moet kunnen evolueren samen met veranderende verwachtingen van uw klanten.

Als uw bedrijf heeft een digitale visie die is gepubliceerd, gelieve te delen in de reacties hieronder.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen