Drie redenen waarom Apple-Unisys is een slimme Partnership

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

Een huwelijk mei-december: Van alle system integrators het zou hebben gekozen om te settelen met, waarom Apple kiest Unisys als zijn go-to-enterprise partner? Een daarvan is rijden hoog op recordwinsten en de hoogste marktwaardering ooit (ongeveer $ 281.000.000.000, niet al te ver van de ‘s werelds meest waardevolle bedrijf, de $ 338.000.000.000 ExxonMobile). De andere plukt slechts 1 / 16e van de inkomsten (en krimpen), en is over zijn hoogtepunt met een kwart van een eeuw.

Het is alsof de sexy, jonge en rijke bruid trouwde met de saaie, ouder, berooid man. Waarom niet kiezen IBM, HP / EDS, Sprint Nextel, of een van de andere 28 dienstverleners groter dan Unisys?

Hoewel ik niet beweren dat dit een huwelijk van gelijken, Unisys doet brengen een paar dingen om deze alliantie, bij nader inzien (full disclosure: Unisys en SAP, Sybase’s moederbedrijf, zijn ook partners).

1) enorm bereik in de regering. Unisys is al lange tijd een belangrijke leverancier aan overheidsinstanties. Dit gaat terug weg te gaan voordat de twee firma’s voorganger, Sperry en Burroughs, fuseerde in 1986, het creëren van de tweede grootste tech onderneming op het moment (10500000000 $-a-jaar de omzet, 120.000 werknemers).

Tuurlijk, het is geen CSC of Northrop Grumman, maar Unisys levert nog steeds 2000000000 $ ter waarde van diensten jaarlijks aan de overheid en militaire takken, met inbegrip van $ 1 miljard per jaar aan de Amerikaanse federale overheid. Dit is een gebied waarin Apple heeft weinig bereik. En is er een groeiend aantal overheden inzetten van de iPad zijn geweest (22, volgens de online lijst I mede onderhouden met Jim Siegl), samen met gunstige anekdotes als deze.

2) Verrassende innovatie. Unisys heeft meer dan 60 jaar geschiedenis in mainframe computers. Dat is al de ingang in veel van haar klanten, die hebben geen plannen voor het verplaatsen van hun rotsvaste Big Iron, maar toch willen om bij te blijven.

Unisys is het voldoen aan de klanten. In maart begon het aansluiten van zijn ClearPath-mainframes naar iPhones, iPod Touches en iPads, waardoor veldwerkers toegang tot de gegevens van mainframes op welke Unisys zegt is een veilige manier.

3) Geen channel conflict. Apple heeft al een groot samenwerkingsverband met AT & T voor de iPhones en iPads die de facto dekt kleine bedrijven en veel bedrijven. Het begon alleen de verkoop van iPads door middel van Verizon Wireless. Het heeft een select aantal kleinere integrators aangeworven om het te helpen iPads en iPhones te verkopen aan bedrijven. En het verkoopt aan consumenten en kleinere bedrijven door middel van zijn fysieke en online winkels.

Lang verhaal kort: Apple heeft meer partners vandaag gericht bedrijven en overheden dan het waarschijnlijk heeft ooit hadden. Terwijl een reus als IBM of Sprint Nextel biedt veel meer directe schaal, het creëert ook veel meer in strijd zijn met de bestaande partners (met name via Sprint Nextel).

Terwijl Apple en HP deed partner op de HP-branded iPod, dat was een mislukte deal dat slechts een jaar geduurd. Nu, de twee bedrijven concurreren te zwaar in pc’s en binnenkort, smartphones, voor de twee om het huwelijk opnieuw te overwegen.

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro