Dit zijn de slechtste wachtwoorden van de LinkedIn-hack

(Stock foto)

Een lijst van de slechtste wachtwoorden in het LinkedIn-hack is opmerkelijk vertrouwd, maar unremarkably deprimerend.

Een lijst van de meest populaire wachtwoorden die door LinkedIn in 2012, ten tijde van de hack die onlangs aan het licht kwam (opnieuw), werd gepubliceerd door LeakedSource. De cache van 117 miljoen rekeningen werden gehashed met de SHA-1-algoritme, een eenmaal sterke hash-systeem dat onlangs werd geduwd in deprecation als het zou kunnen worden gekraakt.

Maar omdat de wachtwoorden zijn gearomatiseerd – een proces dat het moeilijker maakt om te decoderen.

Het is geschat dat ongeveer 90 procent van de wachtwoorden werden ontcijferd – een cijfer dat waarschijnlijk zal groeien in de tijd.

Vorig jaar – die twee jaar na de LinkedIn strijd geweest zou zijn – de meest populaire vergeten was, niet verrassend, aan de top van deze lijst.

? M2M markt stuitert terug in Braziliƫ

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

De kosten van ransomware aanvallen: 1000000000 $ dit jaar; Chrome etikettering HTTP-verbindingen als niet-beveiligde start; de Hyperledger Project groeit als gangbusters; Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in BraziliĆ«, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer