? CES 2016: Netflix gaat wereldwijd

LAS VEGAS – In 2015, Netflix aten het grootste deel van Internet bandbreedte van de Verenigde Staten is. In 2016, zal Netflix breedband in de wereld verbruikt.

Meer CES 2016

? 4 zakelijke trends om ze allemaal te regeren; Virtual reality gezichten vijf horden; Samsung Smart TV’s zullen alle compatibele worden IOT; De coolste robotica trends van CES; Meet dit jaar bizar, prachtig en slechtste tech; Zoals ivd centraal staat, wordt de veiligheid verloren in de coulissen, Hoe te domineren CES 2016

Netflix is ​​uit te breiden naar de hele wereld te dekken. Dus, als je wilt kijken Orange is de New Black in Vietnam, of vrijwel overal anders buiten China, je bent goed om te gaan.

Reed Hastings, Netflix ‘s CEO aangekondigd dat Netflix was ingeschakeld in 130 landen, zoals hij sprak. Dit omvat zowel opkomende markten zoals India, Indonesië, Rusland en Azerbeidzjan, en ontwikkelde markten zoals Singapore en Zuid-Korea.

We zijn net met behulp van Netflix’s Internet, Windows 10 downloads bocht, maar niet breken, het internet, nu meer dan ooit, het internet behoort tot snoer-snijders

De ene grote uitzondering? “Terwijl je hebt geluisterd naar me praten,” Hastings zei: “De Netflix-service is in bijna elk land van de wereld leven gegaan met uitzondering van China

Maar, als je in Beijing en wilt kijken Jessica Jones, is er hoop. Hastings voegt toe: “We hopen dat we ook in [China] de toekomst.”

Netflix, volgens Hasting, is nu een “global tv-netwerk.” Dankzij het internet, hij heeft gelijk.

De populaire video-streaming-dienst is ook Arabisch, Koreaans, Vereenvoudigd en Traditioneel Chinees op de 17 talen het al ondersteunt toegevoegd.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Maar hoe zal Netflix leveren de video goederen? Terwijl de mondiale regulering hoepels overheid en zakelijke content leveringscontracten gigantische problemen waren, de technische problemen waren ook formidabel. Brengen Netflix naar Zuid-Korea was technisch triviaal. Met een gemiddelde snelheid van Internet van 23,6 Mbp, Zuid-Korea heeft de snelste internet ter wereld. Maar, Azerbeidzjan? Het land probeert hard aan een centrale Aziatische Internet kracht geworden, maar zelfs in de hoofdstad Baku, de gemiddelde snelheid van Internet is iets meer dan 5 Mbps.

Hastings heeft dit niet aan te pakken, maar Netflix bronnen verklaard dat Netflix, die zich baseert op de Amazon cloud in het grootste deel van de ontwikkelde wereld, zal afhangen van de Netflix Open Connect Initiative toestellen in de meeste van de minder ontwikkelde landen.

De Open Connect Appliance is een cache server. Hoewel het is gemaakt van commerciële off-the-shelf (COTS) componenten, wordt de Open Connect Appliance op maat gemaakt voor iedere ISP en de bandbreedte middelen.

Dus het is dat of je binge het bekijken van uw huis in de Amerikaanse suburbia of uit een smartphone in een hotelkamer in Baku bent, moet uw Netflix-verbinding als onbreekbaar als Kimmy Schmidt zijn.

 verhalen

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’