? CES 2015: Op zoek naar eenvoud

CES 2015, een orgie van productaankondigingen met de nieuwste technologie, die naar verluidt levens zal veranderen, start deze week in Las Vegas en virtual reality, zal 3D-printing en wearables zijn belangrijke onderwerpen. Maar het kenmerk dat zal maken of breken deze technologieën zullen eenvoud.

Meer CES 2016

? 4 zakelijke trends om ze allemaal te regeren; Virtual reality gezichten vijf horden; Samsung Smart TV’s zullen alle compatibele worden IOT; De coolste robotica trends van CES; Meet dit jaar bizar, prachtig en slechtste tech; Zoals ivd centraal staat, wordt de veiligheid verloren in de coulissen, Hoe te domineren CES 2016

Let’s get real. De producten gelanceerd op de CES meestal zal niet verschijnen pas in maart of april in veel gevallen. Enkele jaren deze producten zelfs niet maken om de markt (iedereen herinneren al die e-readers een paar jaar terug?).

zie ook: expert CES 2015 dekking

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Voor dit jaar de CES, de lens ga ik gebruiken om deze product prospects te evalueren zal worden gebaseerd op eenvoud. Hoe eenvoudig zal het zijn om deze producten te gebruiken? Hoe over-engineered zijn deze gadgets? Is er een gemakkelijke app ecosysteem gebouwd rond nieuwerwetse virtual reality-apparaten? Zal eenvoudige draagbare apparaten die rond gezondheid worden vervangen door do-it-all slimme horloges?

Als de geschiedenis zal een indicator eenvoud de bepalende factor van wat CES producten gedijen of duik. Gezien door de lens eenvoud kunnen de sensoren worden gemarkeerd op CES belangrijker dan de gadgets. Immers, de echte win voor deze technologieën de genetwerkte effect van hen. Het lichaam netwerk zal meer dan de individuele componenten en gadgets die deze vorm van belang.

Aangezien deze website vermeld, zal CES de theorie van de doe-alles draagbare apparaten te testen. Natuurlijk zal elk draagbaar apparaat maker op de CES in de schaduw van de Apple Watch lancering. De Apple Watch belooft om alles van apps voor de gezondheid volgen doen. Samsung, Motorola en een schare van anderen vermeldingen in de doe-alles-apparaat sweepstakes.

Ik heb niets van slimme horloge makers die aangeeft dat de doe-het-all is de weg te gaan gezien. De eenvoud van bedrijven als Jawbone en Withings zaken. Apple’s succes of falen van de Apple Watch zal een enorme data punt.

Meer: Jawbone zet haar enterprise gezondheid spelen met Groepen | Wearables: Een all-body netwerk van marketing plaatsen?

Deze eenvoud thema zal ook gelden voor virtual reality-apparaten van de wil van Samsung en Oculus. Op het eerste gezicht, zijn deze enorme bril niet schreeuwen intuïtief. In feite is er een goede kans dat virtual reality — zoals 3D-printing — zal nuttiger in het bedrijfsleven voordat de consument aanslaan.

En natuurlijk zal er een schare van autofabrikanten met nieuwe systemen voor in de cabine entertainment. Vorig jaar, Google uitgelijnd met een schare van auto-partners met de Open Automotive Alliance. Het is niet duidelijk wat deze vrolijke bende van auto-technologie spelers echt geproduceerd dan twee persberichten. Op zijn minst is eenvoud ontbroken met auto tech en kleur me sceptisch over Android vooruitzichten om het gebruiksgemak te veroveren.

Op het einde, de tech industrie — consumenten en bedrijven — is op zoek naar iets simpels. Helaas, eenvoud is het moeilijkste wat te engineeren. CES is waarschijnlijk dat punt te bewijzen in 2015.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen