? Buigbare scherm van Samsung: Real innovatie zal het vinden van een use case

Samsung dreef dit concept in een alom gepand commercial.

Samsung is naar verluidt bezig met een buigbare scherm dat gebruikt kan worden in de nieuwe smartphones, vouwen in een kleinere form factor en zijn duurzaam genoeg voor dagelijks gebruik. De echte innovatie en marketing zullen overtuigen tech kopers ze een flexibel scherm nodig.

Een Bloomberg verslag wordt opgemerkt dat buigbaar scherm Samsung’s begin volgend jaar zou kunnen verschijnen in twee smartphones. Samsung kan ook de technologie te gebruiken om een ​​telefoon en tablet 2-in-1 apparaat te maken. Samsung dreef het idee in 2014, evenals in 2013 Samsung heeft al haar Galaxy S7 Edge apparaat.

Samsung vertelde de website eerder dat het niet zal commentaar geven op speculatie.

Op dit moment lijkt buigbare scherm van Samsung wat aandacht (weer) te hebben vergaard. Maar het echte werk voor Samsung is het vinden van een use case voor een buigbare scherm.

Ook: Samsung Galaxy S7 Actief doelen te verdubbelen als zakelijk toestel te | Samsung Galaxy S7 Actief beoordeling: Een sterker en langduriger Galaxy

Richard Windsor, analist bij Edison Investment Research, zei in een onderzoek noot

Credit Suisse-analist Keon Han overeengekomen

Nu is de veronderstelling dat Samsung kan krijgen het productiebedrijf naar beneden voor een buigbare scherm een ​​gimmick kan van pas komen. Immers, gimmicks apparaten verkopen. Daarnaast heeft de tech industrie – en zeker de smartphone markt – kon een schop te gebruiken in de kont. Toss in playbook Samsung om haar screen technologie gooien naar nieuwe categorieën, zoals phablets en het is niet veel van een traject naar succes vooruit te kijken.

Voor de hand liggende toepassingen voor een buigbare scherm zou een smartphone die gevouwen, een smartphone die kan uitzetten tot een tablet en een aantal 2-in-1-apparaten.

Samsung heeft de innovatie, maar het zal de marketing en de interface spieren nodig heeft om zijn buigbaar scherm ambities waar te maken.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet