Britse bedrijf klaagt Microsoft aan wegens smaad

Software distributeur ITAC (UK) heeft smaad procedure in het Verenigd Koninkrijk High Court gestart tegen Microsoft na de software-gigant zei dat het had verhandeld met een “rogue distributeur”.

Twee weken geleden lanceerde Microsoft een civiele zaak tegen de Manchester gevestigde bedrijf, beschuldigt hij van het kopen “parallel import” software van een Midden-Oosten handelaar en op zoek naar $ 7 miljoen aan schadevergoeding.

Volgens een rapport in Microscope tijdschrift, wordt ITAC (UK) probeert nu aanklagen Microsoft Corporation en Microsoft Limited wegens smaad. ITAC (UK) wordt melding gemaakt van een verklaring te zeggen dat het geschil tussen ITAC (UK) en Microsoft was gebaseerd op de kwestie van het auteursrecht te hebben uitgegeven, “maar die bewering in de media door Microsoft ging veel verder dan wat verschuldigd worden betwist was rechtbank”.

Een werknemer ITAC bevestigde deze rapporten juist waren.

Een woordvoerder van Microsoft zei: “We kunnen niet geven geen commentaar op de rechtszaak op dit moment.”

Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

Innovatie, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen