Britse apotheekketen Boots om de uitrol van Orion Health software

Britse apotheekketen Boots heeft gekozen technologie uit Nieuw-Zeeland op basis van Orion Health om de levering van in-store klinische diensten te ondersteunen.

Orion zei dat de mogelijkheid om apothekers te ondersteunen om te leveren in-store klinische diensten steeds belangrijker als de zorg dichter bij de gemeenschap wordt verplaatst om de lasten voor acute diensten te verminderen en individuen een community-based optie aan te bieden.

“We zijn verheugd om Boots met de technologie in staat te stellen een actievere rol spelen bij het verstrekken van klinische diensten te nemen aan de gemeenschap, het verminderen van de druk op de reeds gespannen acute faciliteiten,” zei Orion Health CEO Ian McCrae.

Orion Health genoteerd op de Nieuw-Zeelandse en Australische beurzen november vorig jaar. Het gebruikt het kapitaal verhoogd tot haar technologie verschuiven naar de cloud als een SaaS-applicatie.

Geen waarde is op de deal te zetten.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; refrein winst stabiel op NZ $ 91m op koper pricing beslissing; Spark NZ meldt NZ $ 370m nettowinst;? MYOB groeit ERP-aanbod met NZ $ 28,5 Greentree overname; NZ Commerce Commissie onderzoekt proprosed Vodafone Sky fusie

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september