? Bell Labs van oordeel is dat een combinatie van IP en optische vervoersnetwerk efficiency kunnen verbeteren

Nooit is de honger naar bandbreedte zo hoog als nu het geval is geweest. Om aan die vraag te voldoen, Bell Labs, het industrieel onderzoek arm van Alcatel-Lucent, is het bestuderen van hoe high-end netwerken maken gebruik van geconvergeerde IP en optisch transport technologieën om de huidige netwerk eisen te voldoen.

Een geïntegreerde veerkracht strategie bespaart kosten, terwijl nog steeds het netwerk en de beschikbaarheid van de dienst te waarborgen;. De invoering van bescherming voor de optische laag op basis van GMPLS (gegeneraliseerde Multiprotocol Label Switching) stelt service providers om dezelfde beschikbaarheid niveaus bereikt door het routeren van methoden bescherming op basis van MPLS voldoen (Multi- Protocol Label Switching), met een totale besparing tot 40% op de router poorten en optische transponders gedurende een periode van vijf jaar;. De combinatie van IP en optische transportlaag bescherming met een GMPLS gebruiker netwerk interface (UNI) stelt service providers om deze besparingen te versnellen door het vrijmaken van een derde van de ingezette capaciteit van het netwerk en het verstrekken van stahoogte voor twee jaar van de groei van het verkeer.

Bell Labs heeft ontdekt dat GMPLS goedkoop en efficiënt de kloof tussen de optische en kopernetwerken kunnen overbruggen. De onderzoekers vinden dat geconvergeerde IP / optische controle integratie-eisen netwerkbronnen, zonder afbreuk te doen aan beschikbaarheid van de dienst zou kunnen verminderen. Dit werd gedaan door “vergelijking van de relatieve kosten van integratie en coördinatie veerkracht methoden zowel de IP routing en optische transportnetwerk. Veerkracht is het vermogen van het netwerk om normale werking te hervatten als er een storing optreedt en is een essentieel onderdeel van zeer betrouwbare netwerk van een operator. ”

De bottom line, volgens Bell Labs, is dat door de convergerende IP routing en optisch transport technologieën “exploitanten kunnen voldoen aan dezelfde eisen voor de beschikbaarheid van de dienst tijdens het gebruik tot 40% minder netwerkbronnen, zoals 100G router poorten en optische transponders.” Dit betekent dat met de juiste infrastructuur, ISP’s en carriers kunnen voldoen aan een grotere bandbreedte eisen van de klant met lagere up-front kosten.

De invoering van een Agile Optical Network met een dynamische GMPLS control plane;. Uitbreiding van optisch transport layer controle om de IP-routing laag met GMPLS Gebruikers Network Interface (UNI) .; Het verstrekken van open programmeerbaar Software Defined Network (SDN) interfaces gebaseerd op open standaarden .; ; Next Generation Networks; De stijgende getijden van big data, video en cloud computing aan het rijden bent een enorme vraag naar snellere en efficiëntere netwerken. We verdiepen in hoe dingen zoals software-defined netwerken (SDN) en nieuwe draadloze technologieën waarmee business transformatie;. Lees meer

De ISP’s zijn al klagen over de FCC herdefiniëren breedband 25Mbps. Maar als Bell Labs gelijk heeft, het uitbouwen van deze nieuwe norm te voldoen kan niet zo duur als de ISP’s vrezen.

Concreet onderzoekers Bell Labs ‘ontdekt de mogelijkheden om kosten te besparen door gebruik te maken

Meer te bewegen in theorie, de onderzoekers voorspellen ook dat door de oprichting van een geïntegreerde multi-layer control plane meer besparingen kunnen worden gerealiseerd door het nemen van de volgende stappen

De stijgende getijden van big data, video en cloud computing aan het rijden bent een enorme vraag naar snellere en efficiëntere netwerken. We verdiepen in hoe dingen zoals software-defined netwerken (SDN) en nieuwe draadloze technologieën waarmee business transformatie.

HP aan Alcatel-Lucent-netwerk enabled cloud-oplossingen te verkopen, Alcatel-Lucent pins groei aan R & D, onderneming; Bell Labs behaalt 10Gbps breedband snelheid op koper, Alcatel-Lucent, BT-test 1.4Tb / s fiber snelheden; FCC tot breedband als minimum te definiëren 25Mbps

Ben Tang, een prominent lid van de technische staf bij Bell Labs zei in een verklaring, “Er is geen beter moment dan nu om de convergerende van IP en optische transport beginnen. We weten dat het netwerkverkeer blijft exponentieel toenemen, vooral met nieuwe Cloud-toepassingen en “de opkomst van de machines ‘aan de horizon. Dit onderzoek vormt de basis voor wat een diepe blik in nieuwe, geoptimaliseerde, netwerkarchitecturen en infrastructuur.”

GMPLS is al lange tijd beschouwd als een mogelijke game-changer voor Tier-1 ISP’s. De vraag is altijd geweest hoe doe je dat probleemloos te integreren met de oudere IP MPLS-netwerken we de neiging om vandaag de dag gebruiken. Het lijkt erop, op basis van studie Bell Labs ‘, dat het probleem eindelijk opgelost. Beter nog, het is niet meer in oplossingen die werken op de testbank maar in de dollars en centen wereld van de total cost of ownership (TCO), die bepaalt hoe het internet daadwerkelijk wordt ingezet.

Met de groei van internet-tv – Netflix is ​​al lange tijd de grootste consument van de bandbreedte – en al onze nieuwe bandbreedte-intensieve applicaties zoals Big Data en de wolk niet de komende golf van-gegevens uitgehongerd Internet of Things apparaten te noemen, we moeten goedkoop, efficiënt bandbreedte meer dan ooit. Het lijkt erop dat GMPLS helpen om de kloof tussen de koperdraad en optische Internet overbruggen kan worden net wat we nodig hebben.

 verhalen

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’