? AWS voegt mobiele SDK voor Xamarin to.NET gereedschap

Amazon Web Services is een voorbeeld SDK, dat maakt het makkelijker voor Xamarin ontwikkelaars om hun apps te sluiten op AWS services uitgebracht.

Amazon’s MySQL database uitdager Aurora verlaat voorbeeld; AWS Marketplace:? Is het Amazon’s cloud moloch; AWS plaatst haar inzet op Brazili├ź

De preview-lancering beweegt mobiele SDK AWS ‘voor Xamarin uit de b├Ętafase. AWS vrijgegeven van de software development kit in oktober vorig jaar om feedback te verzamelen over de toolset.

Nieuwe gevallen in zeven regio’s gelanceerd leveren het hoogste niveau van de prestaties van de processor op EC2, gericht op het high-performance computing toepassingen.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Xamarin, gericht op mobiele ontwikkelaars in de onderneming, wordt gebruikt om applicaties in C # voor iPhones, Android-apparaten en Windows-apparaten te bouwen. De AWS SDK maakt de ontwikkelaars om gemakkelijker verbinding maken met bronnen AWS, zoals Amazon’s identity management, cloud storage, beheerde databases, push-notificaties en app analytics.

Gezien C # is de taal voorkeur van Windows-ontwikkelaars, heeft AWS de Xamarin SDK gebundeld met de eerder uitgebrachte SDK for.NET ontwikkelaars. Ze zullen in staat zijn om Xamarin Studio IDE gebruiken om te schrijven, te testen en debuggen van hun code of het gebruik van Visual Studio Microsoft met de Xamarin plugin.

“De AWS Mobile SDK voor Xamarin kunt u een gedeelde C # codebase te gebruiken om verbinding te maken je eigen Xamarin iOS en Android apps op een van deze AWS services. Zo kunt u Amazon Cognito Cloud Sync gebruiken om app staten tussen apparaten te synchroniseren voor een naadloze , cross-apparaat ervaring en het gebruik van Amazon S3 cloud storage voor eenvoudige toegang tot belangrijke documenten en content, “aldus Xamarin op zijn blog.

Xamarin heeft bewezen een populaire partner voor cloud rivalen. In de afgelopen twee jaar dat het ontwikkelde een sterkere relatie met Microsoft, het ondersteunen van Microsoft’s Portable Class Libraries en gemeenschappelijke projecten, maar ook kortingen voor MSDN-abonnees.

De mobiele bedrijf eerder deze maand aangekondigd een nieuw partnerschap met Oracle, die moeten helpen het zijn kern onderneming ontwikkelaars te bereiken en geven Oracle een been omhoog met mobiele ontwikkelaars.

Onder de deal met Oracle, Xamarin beloofde een nieuwe SDK voor mobiele cloud service van Oracle, en toegang gekregen tot Oracle’s Fusion Middleware klantenbestand, terwijl Oracle een gemakkelijkere weg naar mobiele ontwikkelaars bereiken opgedaan. Volgens Xamarin, met ingang van november vorig jaar haar platform werd gebruikt bij meer dan 20.000 bedrijven en meer dan 100 leden van de Fortune 500.

Xamarin ook gecombineerd zijn dienst voor het testen van apps op apparaten in de cloud, Test Cloud Insights en diensten, met Oracle’s analysetools – een beweging die kwam als AWS kondigde zijn vergelijkbare testen service genaamd Device Farm.

AWS

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen