? Apple Pay raakt razend tempo, 700.000 locaties

Apple Pay heeft meer dan 2.500 banken steunen en Coca Cola heeft plannen om de payment service te gebruiken voor 100.000 automaten. Apple CEO Tim Cook is het argument dat 2015 het jaar voor Apple Pay zal zijn.

Cook’s opmerkingen, gemaakt in San Francisco op een media-evenement de lancering van de Apple Watch, benadrukken hoe het bedrijf is van plan om zijn iPhone — 700 miljoen verkocht tot op heden — als zijn paard van Troje in betalingen.

Volgens Cook, Apple Betaal nu bereikt 700.000 locaties in de VS, een stijging van 200.000. Coca Cola heeft 40.000 automaten accepteren van Apple Pay vandaag en zal 100.000 tegen het einde van het jaar. Dat is in aanvulling op de meer dan 200.000 self-service machines die betalingen via USA Technologies te accepteren, omdat het bedrijf in januari aangekondigd dat haar apport Connect hardware Apple Pay zou steunen.

De uitrol na drie maanden is opmerkelijk gezien het feit dat Samsung gekocht LoopPay en Google Android te gebruiken voor betalingen.

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard

SmartWatch markt groeit dankzij mobiele betalingen, lagere prijzen

Deze website Review: Een mooie, gewaagd horloge, met complicaties; Apple stelt hoge bar voor smartwatches op de eerste poging, Hidden poort voor Apple Watch kan worden gebruikt om op te laden, misschien wel meer, 7 tips en trucs om het meeste uit uw nieuwe te krijgen Apple horloge

Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard, Smartphones, Smartwatch markt groeit dankzij mobiele betalingen, lagere prijzen

Apple horloge