? Apple Pay integratie het resultaat van sociale media druk: ANZ CEO

ANZ CEO Shayne Elliott heeft de motivatie achter de lancering van ANZ Apple Pay werd de druk die hij kreeg van de klanten onthuld.

Met 69 procent van de ANZ klanten met behulp van een iPhone, Elliott zei bij de lancering van ANZ Apple Betaal in Sydney donderdag dat hij wil zijn bestaande klanten beter te bedienen en hen in staat stellen om de manier waarop ze vragen om te betalen.

“De reden dat we hier zijn is dat ik was ziek van op Twitter en e-mail worden opgejaagd door de klanten te zeggen: ‘Als je gaat krijgen Apple betalen?’,” Zei Elliott.

Dat was een soort van grap, maar eigenlijk is het echt, het is waar, we zijn hier vandaag omdat de klanten dit wensen.

Als klantgerichte bank die in innovatie gelooft en de absolute digitale manier waarop we moeten zijn, dit leek me gewoon zo’n natuurlijke ding voor ons te doen.

ANZ managing director van producten en marketing Matt Boss zei dat hij verwacht aan klanten uit de lancering van ANZ Apple Pay winnen, baseert dit op de reactie ANZ heeft ontvangen op Twitter sinds de aankondiging van minder dan zes uur geleden werd gemaakt.

“We kunnen er iets aan de klanten andere banken niet kan bieden,” aldus Boss.

We zijn helemaal denk dat mensen zullen ANZ klanten worden als onderdeel van deze, als je een zoekopdracht op Twitter zie je veel mensen commentaar. [Mensen] zeggen dat ze bereid zijn om te verhuizen naar een bank die dit ondersteunt, en dat is absoluut wat we verwachten te gebeuren en we verwachten dat het gebeurt in hopelijk zeer grote aantallen.

Quantum computing kan hebben gescoord in Australisch onderzoek subsidieronde; ANZ Bank shuffle tech executive dek; Telstra onthult Global Media Network voor levering van inhoud; Telstra zoekt 120 vrijwillige ontslagen als gevolg van SDN omscholing; Foxtel bevestigt NBN aanbieden van volgende maand

De bank zei dat Apple Pay is slechts één voorbeeld van de aankondigingen rond digitale het verwacht om in de nabije toekomst op zijn reis naar de grootste digitale bank in het land te worden, met Android Betaal mogelijkheden gepland voor ergens dit jaar.

ANZ kondigde donderdagochtend was het de eerste grote bank in Australië om de iPhone maker contactloze betalingen platform te integreren.

Elliott zei dat het bedrijf is ervan overtuigd dat het zijn de eerste grote Australische bank aan Apple betalen bieden extra comfort, veiligheid en privacy voor klanten zal brengen.

“De introductie van Apple Pay is een belangrijke mijlpaal in onze strategie om digitale technologie gebruiken om onze klanten te voorzien van een superieure ervaring en zal een keerpunt in de invoering van mobiel betalen in Australië,” zei hij.

Veiligheid; Het Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank shuffle tech executive dek, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld; Big Data Analytics;? NAB, Westpac-backed Australian startup lanceert Open Data Marketplace

Apple Pay werd gelanceerd in Australië in november, American Express de enige financiële instelling partner toetreden near-field communicatie-betalingen oplossing van de iPhone-maker tot nu toe.

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

? NAB, Westpac-backed Australian startup lanceert Open Data Marketplace