? Amazon Web Services lanceert security service, meer cloud storage opties

Amazon Web Services op Dinsdag maakte zijn Inspector geautomatiseerde beoordeling van de veiligheid dienst algemeen beschikbaar en nog veel meer opties voor opslag toegevoegd.

De vlaag van nieuws belandt in de cloud provider Chicago Summit.

Amazon Inspector is ontworpen om de veiligheid te beoordelen op zijn Elastic Compute Cloud (EC2) en problemen, kwetsbaarheden en de naleving van de normen te vinden. Amazon inspecteur prijs is per evaluatie met de eerste 250 vrij voor een klant de eerste 90 dagen. Hier is een blik op de prijzen na de gratis proefperiode aanbod eindigt.

Op de opslag voorzijde, AWS zei dat het de lancering van twee nieuwe opslag harde schijf opties voor zijn Elastic Block Store. Prijzen beginnen bij $ 0,025 / GB per maand. De HDD-opties zijn ontworpen voor zaken als log verwerking en data warehouse workloads.

AWS zei dat het heeft zich gericht op solid state drive diensten, maar ook voor big data workloads HDD’s blijven de beste optie voor blokopslag.

Daarnaast AWS lanceerde S3 Transfer Acceleration voor de rechter klanten meer lokale data naar de cloud te verplaatsen.

De S3 Transfer Acceleration maakt gebruik van geoptimaliseerde netwerkprotocollen en AWS edge infrastructuur om transfers te verhogen met 50 procent tot 500 procent. Het bedrijf ook nog een 80 TB Snowball apparaat om gegevens sneller te bewegen.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen