Abonnementsdiensten passen moderne bedrijven: SAP

Moderne bedrijven worden aangetrokken meer in de richting van een elastisch-abonnementen gebaseerde model voor IT, volgens de SAP-president van de wereldwijde activiteiten van de klant, en bestuurslid Robert Enslin.

Enslin vertelde de website dat, hoewel aarzeling voor bedrijven om te verhuizen naar de cloud is nog steeds optreedt, een abonnement gebaseerde cloud adoptie blijkt een effectief model voor de gebruikers.

“Een belangrijk deel van ons bedrijf nu is gebaseerd op de cloud, en we hebben dat de verschuiving naar abonnement groeit zeer dramatisch gezien. Als je kijkt naar onze software als een on-premise oplossing, dat deel is in principe plat, zo niet licht negatief ,” hij zei.

In de dynamische wereld waarin we leven vandaag de dag, zijn bedrijven snel groeiende of krimpende, of verplaatsen in verschillende markten. Bedrijven zijn aan het veranderen – abonnement is een voertuig dat de aard van de business model dat we vandaag zien in de zakelijke wereld past.

Als de man die verantwoordelijk is voor het begrijpen van de behoeften van de SAP cloud-gebruikers – Alle 92 miljoen van hen – Enslin vertelde de website hij gelooft dat bedrijven zijn de aanneming van een abonnement gebaseerde cloud-oplossing omdat het niet een lange termijn commitment nodig heeft, en ziet de gebruiker betaalt alleen voor wat nodig is, met de opdrachtgever spreiden de kosten uit.

Gebruikers kopen het resultaat – de uitvoering en het hele proces – ten opzichte van het kopen van de software, “zei Enslin.” Ik denk dat de resultaten en de consumptie gebaseerde modellen zijn waar de industrie is verhuisd, en het is al dramatisch verplaatst snel. Ik denk dat dat is wat de klant zoekt.

Een deployment model, dat bestaat in de cloud en het is betaald voor een abonnement-as-a-service model voor hen werkt vanuit een financieel oogpunt … zodat de sluis in periode is niet zo lang.

In haar Q2 winst, SAP zag cloud omzet groeien tot een bedrag van 129 procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal vorig jaar, met niet-IFRS cloud abonnementen en support inkomsten kantelen van de mark € 555.000.000. De Duitse softwaremaker rapporteerde ook een totale operationele winst van € 701.000.000 voor het kwartaal.

Hoewel duidelijk winstgevend, Enslin zei dat het niet langer een financiële beslissing voor bedrijven.

Klanten willen de dienst, willen ze de flexibiliteit, en ze willen het gebruiksgemak dat wordt geleverd met een cloud-gebaseerde omgeving.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Met een extern bedrijf belast met cloud onderhoud en beveiliging, bedrijven niet langer nodig om een ​​on-site software engineer, data-analist, of cloud specialist, zoals Enslin zei bedrijven als SAP in wezen bepalen dat service.

Als je kijkt naar het niveau van complexiteit bedrijven hebben te maken met vandaag, aan de ene kant ze moeten ERP-systemen, of transacties gebaseerde systemen, analytische systemen te behandelen; dan mobiles ieders verbonden de hele tijd, ze hebben te maken met een wand wanneer een digitale duizendjarige niet wil een handleiding te lezen, en ze willen direct toegang, “zei Enslin.

Vandaag de dag je wilt meteen te consumeren, en alles wat je kunt niet consumeren of onmiddellijk begrijpen, duw je opzij, zodat bedrijven hebben te maken met, maar dat betekent niet dat de complexiteit is verdwenen, iemand moet op die complexiteit te nemen, en maken het eenvoudig. Dat is wat we doen heel goed.

Enslin zei dat providers in staat zijn om te gebruiken en gebruik maken van de middelen en vaardigheden die ze bezitten, welke externe bedrijven zijn niet in staat om gelijke tred te houden met.

Microsoft Office 365 Home and Personal abonnementen voegde drie miljoen meer abonnees in het vierde kwartaal, voor een totaal van 15,2 miljoen abonnementen. In het derde kwartaal, Oracle meldde software-, platform- en infrastructuur-as-a-service omzet van $ 527.000.000, een cijfer dat zowel software en cloud-abonnementen bevat.

De open source software bedrijf voor het eerst kwartaal van Red Hat’s geplaatst juni toonde inkomsten uit abonnementen groeide met 14 procent jaar-op-jaar tot $ 425.000.000, en voor het fiscale jaar eindigend op 31 januari in Californië gevestigde Salesforce gerapporteerde $ 5000000000 in abonnement en ondersteuning inkomsten, die allemaal toegeschreven aan de cloud, terwijl professionele diensten onbenulligheden $ 359.800.000 inkomsten van de jaarlijkse totaal.

In de halfjaarcijfers, de Australische-beursgenoteerde cloud accounting en legale software firma Reckon, toegeschreven haar AU $ 20.200.000 netto operationele cash flow om de verhuizing naar een abonnement model. Met zijn drie divisies – Business, Accountant, en International – vormen Reckon Group, het bedrijf zag abonnementen goed voor meer dan 70 procent van de totale inkomsten per divisie Deze helft, met het bedrijf de toekenning van een totaal AU $ 31.400.000 voor inschrijvingen, de groei van 21 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie