Aangeklaagd door Facebook, Spam Koning zich over aan FBI

Sanford Wallace, ook bekend als de Spam Koning, Spamford en David Frederix, gaf zichzelf aan bij de FBI nadat ze aangeklaagd door een federale grand jury in San Jose voor spamming Facebook. Het Amerikaanse Department of Justice (DOJ) bevestigde dat de 43-jarige werd aangeklaagd door een federale grand jury op meerdere tellingen van fraude, opzettelijke schade aan een beschermde computer, en criminele minachting.

Wij juichen de inspanningen van de US Attorney’s Office en de FBI om spammers te berechten, “Chris Sonderby, Facebook Lead Beveiliging en recherche Counsel, zei in een verklaring.” Twee jaar geleden, Facebook aangeklaagd Wallace en een federale rechtbank beval hem om te betalen een vonnis $ 711.000.000 voor het versturen van ongewenste berichten en de muur posten om mensen op Facebook. Nu Wallace ook geconfronteerd met ernstige gevangenisstraf voor deze illegale gedrag. We zullen blijven nastreven en ondersteunen zowel civiele als strafrechtelijke gevolgen voor spammers of anderen die proberen te schaden Facebook of de mensen die van onze service gebruik maken.

Na een twee jaar durend FBI-onderzoek, een 6 juli 2011 aanklacht geconcludeerd dat Wallace benaderd Facebook’s computernetwerk in drie afzonderlijke aanslagen (november 2008, december 2008 en februari 2009). Hij slaagde erin om 500.000 Facebook-accounts kan beschadigen en vul de servers van de social networking website met 27 miljoen spamberichten. Facebook ambtenaren beweerden dat ze brachten veel tijd en geld vaststelling van de kwetsbaarheden van de Spam Koning benut om toekomstige aanslagen te voorkomen.

Wallace schreef een script dat automatisch aangemeld bij de rekeningen die hij had gecompromitteerd en ophalen van een lijst van vrienden van alle gebruikers, zodat hij spam-berichten kunnen plaatsen op hun muren, na het uitzoeken hoe de site spamfilters te omzeilen. De berichten keek raar, maar zoals we zien nog steeds veel geklikt de meegeleverde koppeling toch en hun e-mailadressen en wachtwoorden ingevoerd. Spamford vervolgens gebruikt hun inloggegevens en om het proces te herhalen en werd betaald elke keer dat hij het verkeer reed naar een bepaalde spam website.

Wallace maakte zijn eerste rechter verschijnen gisteren, werd uitgebracht op $ 100.000 ongedekte obligaties, en werd bevolen niet om toegang tot Facebook of MySpace. Hij wordt geconfronteerd met zes tellingen van elektronische post fraude, drie tellingen van opzettelijke schade aan een beschermde computer, en twee tellingen van criminele minachting. Spamford is bevolen om terug te keren naar de rechtbank in San Jose op 22 augustus 2011. Indien veroordeeld op alle punten, een maximumstraf van 16 jaar in de gevangenis en meer dan $ 2 miljoen aan boetes hij geconfronteerd.

Facebook oorspronkelijk aangeklaagd Wallace twee jaar geleden, bewerend dat hij legitieme Facebook-accounts hebben gekaapt en gebruikte ze om spamberichten te verspreiden. In maart 2009, een rechter verboden Wallace van het gebruik van Facebook. Hij kon niet weg te verblijven hoor, en ingelogd op een account, terwijl aan boord van een Virgin Airlines vlucht van Las Vegas naar New York net een maand later. In januari 2011, registreerde hij een nieuwe Facebook-account onder de naam David Zondige-zaterdag Fredericks, opnieuw het schenden van orders van de rechter.

In oktober 2009 werd bekroond met Facebook $ 711.000.000 voor een verstekvonnis tegen Wallace omdat hij de Can-Spam Act overtreden. Spamford faillissement niet lang na. Hij werd ook gevonden te hebben “opzettelijk geschonden” een huisverbod en voorlopige voorziening uitgegeven in de zaak, en werd dus verwezen naar de US Attorney’s Office voor de vervolging van strafbare minachting.

In mei 2008, MySpace won de wettelijke schadevergoeding van meer dan $ 230.000.000 tegen hem en zijn vriend. Degenen die zijn het lezen van de website nog langer, hier zijn twee artikelen uit 1998 die laten zien Wallace werd spammen in de dagen voor social networking zelfs bestond (hij zo’n beetje uitgevonden junk faxen en ongewenste e-mails): ‘Spamford’ Wallace bouwt nieuw marketing site en Sanford Wallace: Leven na de spam.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

US rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies

FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, de Verenigde Staten de rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies, veiligheid, FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen